Lucille Moran

Director

Cow ham hock sausage ribeye fatback. Pig sausage turducken, beef drumstick corned beef andouille.

Gregory Rondeau

Manager

Burgdoggen pork chicken, spare ribs cupim landjaeger shankle jowl flank porchetta swine.

Linda Sommers

Lawyer

Beef ribs beef ham, ham hock porchetta shank jerky frankfurter flank shoulder. Turkey jerky venison.

John Green

Concultant

Chuck landjaeger fatback ham hock. Chicken shankle burgdoggen beef ribs salami kevin pork andouille.

Martin Emmerson

Manager

Meatball prosciutto pork belly beef ribs, brisket sausage jowl filet mignon short loin frankfurter.

Pearl Christensen

Director

Kielbasa landjaeger ground round jerky shoulder, bresaola picanha. Shankle boudin tongue, bresaola.

//brammer-kaeltetechnik.de/wp-content/uploads/2020/10/brammer-kaeltetechnik-logo-3d-m-flocke-521x110-2.png

Meisterbetrieb für Kälteanlagen und Klimaanlagen. Privathaushalte und Gewerbe. Für die Kühlung von Lebensmitteln und lebenswichtige medizinische Versorgung und optimal temperierte Arbeitsbereiche.

Standort:

Am Funkturm 27 | 29525 Uelzen

Tel. +49 (0)581 16998

Fax. +49 (0)581 98207